23/1/12

Recordant tres grans ciutats

Una idea per un gran viatge, 3 ciutats úniques i encara per descobrir i redescobrir.

Bratislava, Viena, Budapest




(estiu 2011, camara d'usar i tirar)


20/1/12

Quin futur ens espera!

Ja sabeu que a Redescobrint Tendències ens agrada, molt de tant en tant, mantenir-vos informats de les noves tendències en el mon de la moda.

Aquest cop, les desfilades de Milà per la moda masculina del pròxim hivern, s'han superat, oferint-nos les col·leccions més horripilants mai vistes. Tots han decidit agafar els grans errors de la història de la moda i juntar-los per la pròxima temporada.

Resumint: vellut amb pana, colors brillants, camuflatge, boïnes, estampats hippies, botes...

12/1/12

Pàgina web de la setmana: Sous Style





La australiana establerta a Nova York, i directora de fotografia de la revista Elle, Pippa Lord, va crear el passat Octubre una pàgina web dedicada a mostrar la nova generació d'ames i amos de casa, Sous Style. Fotografia i entrevista de forma senzilla a gent cool de Nova York, des de models, actors, chefs o cambrers, en els seus espais, tot en un ambient desenfadat i poc pretensiós.

És una pagina web molt fresca i fàcil de seguir, amb contingut entretingut i diari, ideal pels aficionats a la cuina un xic voyeurs.

11/1/12

Les tendències fallides del 2011

Un divertit video relacionat amb una de les tendències del 2011 que no va acabar de triunfar.
Per descobrir-la, demà a les 9 de la nit a La Terminal!

3/1/12

redescobrint tendències a Paris!


                                                                       Paris, desembre 2010

Una escapada que ens servirà per fer un nou especial de ciutats, en el que revisarem les tendències de més rabiosa actualitat a la ciutat de les llums. Estigueu atents!