26/2/12

Guia de París, dormir



París sap que es desitjada arreu del món, i d'aquesta fama se'n fa bon negoci. El turista ha d'anar mentalitzat que París no és apta per butxaques al límit econòmic, però amb una mica d'intel·ligència i ganes podem gaudir de la ciutat sense buidar la compta bancària.
La gran estafa pel turista és l'allotjament. Afirmar que els preus són desorbitats no és una exageració, una claustrofòbica habitació doble en un hotel de 3 estrelles no ens sortirà per menys de 170 euros la nit.
Aquí us oferim una breu llista amb opcions per a tots els gustos i butxaques:
- Auberge Internationale des Jeunes és un dels millors albergs de tot París, i una de les poquíssimes opcions que ens permeten passar la nit per menys de 20 euros. Les habitacions es comparteixen, però amb poques persones i amb bany dins l'habitació. També es poden agafar habitacions privades, per fins 4 persones, a uns 70 euros! El millor d'aquest funcional alberg és la situació, a 3 minuts del metro de Ledru Rollin, al trendy barri de Saint Antoine, ple de bars, restaurants i botigues encantadores.
Ha sigut la meva casa a París en les dues últimes visites i el recomano fervorosament, això sí, un ha d'anar mentalitzat i saber què és dormir en un alberg.
- Hôtel Baudin un petit hotel d'una estrella però amb bones crítiques i bons preus. Una habitació doble costarà uns 80 euros. De nou, aquí és el barri el que es paga, i ens trobem al mateix barri que abans.
- Hôtel de la Place des Vosges en la famosa Place des Vosges trobem aquest petit hotel, en el cor de le Marais. Disseny modern i funcional mantenint l'essència de l'arquitectura, bigues de fusta, sostres baixos, i ferro forjat. Les habitacions comencen als 90 euros per nit, un molt bon preu tenint en compte la privilegiada localització.
- Timhotel Montmatre un hotel de dos estrelles amb un nom un xic desafortunat, però molt únic. L'hotel es troba en una encantadora plaça al mític barri de Montmatre, i la seva localització el dota d'un gran luxe, unes vistes impressionants. Si voleu tenir una experiència única, i esteu disposats a gastar-vos una mica més, agafeu la suite. L'habitació més cara de tot l'hotel, a uns 200 euros la nit, es troba a les golfes i ens ofereix unes impressionants vistes panoràmiques de tota la ciutat, Montmatre en estat pur. Això si, el mobiliari és funcional i un xic estèril, però les vistes s'ho valen.
- Hôtel Plaza Athénée per aquells qui hàgiu somiat tota la vida en anar a París i viure la ciutat com Maria Antonietta o Carrie Bradshaw, aquesta és la vostra opció. Sense dubte l'hotel més exclusiu i emblemàtic de la ciutat, a la luxosa Avenue Montaigne, on hi estan representades totes les marques de haute-couture. Decoració clàssica, un xic rococó, però que ens ofereix viure el luxe en primera persona.


Com sempre, a Redescobrint Tendències, no deixem de recomanar els apartaments com a opció més econòmica i autèntica. Qui de nosaltres no ha somiat poder dir que vivim a París?

No hay comentarios:

Publicar un comentario