6/3/12

Guia de París, cafés i bars


Com que París sense cafeteries, París no seria:


- Pause Café, fabulós interior, clientela sense massa pretensions, París amb tocs bauhaus i un brunch més que digne.

- Cafe de Flore, un clàssic, turístic merescudament, exclusiu i, aquest sí, un xic estirat. Però és com un iman, que ens recorda que estem en un dels millors cafès, en una de les millors ciutats d'aquest món, i que podem formar-ne part.
- Costume Cafe, és el lloc per veure i ser vist a París a dia d'avui. Modern, amb tocs londinencs i del NoHo novaiorquès. No us deixeu la Monocle o el Newyorker!

- Hotel du Nord, ambient encantador amb la proporció de foscor adequada per a gaudir d'un bon Bordeaux a la ma

- Merce and the Muse, Café a l'americana en un local més digne de Boerum Hill a Brooklyn que de París, però que ofereix una selecció de sandvitxos i pastissos amb gran fama a la ciutat.

- Le Square Trousseau, encantador Café de tall clàssic en una elegant plaça a Saint Antoine. Per a gaudir de la terrassa a la primavera, i del acollidor interior de tons càlids en els dies plujosos. Ideal per una bona tartine i un reconfortant cafe au lait.

- Salon de thé Mamie Gateaux, amb un estil més rústic tret d'un conte parisenc, aquest petit local de Montparnasse ens reafirma l'admiració cap a la rebosteria francesa.

- Angelina, per sentir-se part de l'aristocràcia francesa, un exclusiu local a la Rue del Rivoli on degustar el famosíssim chocolat chaud, i si el pressupost ho permet, combinar-lo amb un fastuós esmorzar digne de reis.

- La Belle Hortense, un lloc únic, que combina dos clàssics francesos, els llibres i el bon vi. Una llibreria en la que poder degustar un bon vi acompanyat d'una bona conversa, o d'una novel·la de Hemingway.

- Café Charbon, el pioner de l'estil industrial no podria estar més de moda. Va apostar per un estil, i per un zona, la d'Oberkampf, que amb el temps han guanyat la fama merescuda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario