11/3/12

Guia de París, restaurants

Aquesta llista podria no acabar mai, d'opcions a París no en falten, però sí que és cert que totes comparteixen uns preus més elevats que els que estem acostumats a Barcelona. Però la gastronomia francesa i París s'ho valen!
- Le bistrot du peintre: comencem amb una opció ben clàssica, l'històric bistrot es troba al barri de Saint Antoine, i compleix amb tots els tòpics d'un bon bistrot parisenc, sense masses de turistes. Perfecte per un menú de migdia envoltat d'un bullici encantador i d'una decoració més parisenca impossible. (calcular uns 16 euros)
- Le Voltigeur: després d'un matí de compres vintage al trendy barri de le Marais, i per seguir amb l'obsessió dels temps passats, una bona opció és el senzill menú de le Voltigeur. Amb una decoració dels anys 60's, una clientela jove devora quiches amb amanides o corque monsieurs (les dues úniques opcions del menú). També es un bon lloc per fer una pausa per un bon café i un pastís.
- A la Biche au Bois: el famós escriptor de llibres de cuina David Leibovitz, diu que quan ha d'enviar a un turista a un restaurant típic francès, de qualitat i lliure de turistes els envia a la Biche au Bois. Un clàssic i famós restaurant, força petit i senzill en la decoració, però que ofereix tots els clàssics fets amb aquell toc especial. És una aposta segura!
- Pho Dong-Huong, si ja esteu cansats de carns amb salsa, patates fregides i creme brulee i voleu provar la multiculturalitat de París, aquest restaurant vietnamita és el més autèntic de tota la ciutat, i amb uns preus força acceptables. Per a entrar en calor amb un bol de fideus d'arròs amb verdures.
- Chez Prune, és un dels restaurants més desitjats de la ciutat, amb un ambient més romàntic i rústic, i que aposta per una cuina sana i innovadora. Bona terrassa per a passar-se la tarda estudiant la fauna parisienne.
- La maison mère, un altre restaurant que freqüenta la gent més cool de la ciutat. Ambient americà i hipster, per a gaudir del brunch dominical de rigor.
- Chez Omar, la comunitat nord africana a París té el seu temple culinari, i es diu Chez Omar, on podreu degustar el millor cuscús amb xai de la ciutat. Prepareu-vos per lluitar per una taula entre els bobos més repel·lents.
- Bouillon Chartier, imprescindible, un viatge dins del viatge. Amb uns preus increïblement baixos, es serveixen clàssics francesos com si estiguéssim al menjador d'una escola. Però aquí no s'hi ve pel menjar, sinó per l'ambient i la decoració, París en estat pur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario