2/4/12

la seductiva clandestinitat


Ja fa unes setmanes varem parlar de locals a la ciutat que recuperen les tradicions del Nova York de la llei seca, jugant amb una falsa clandestinitat dels seus bars. Secrets que amb el temps ja formen part de la coneguda oferta nocturna de Barcelona, però millor fer veure com si res i seguir jugant amb la seducció del que és clandestí.


- Casa Paloma, en una de les zones més exclusives de la ciutat, clientela adulta que degusta steak tartars i tapes en un ambient decorat al gust industrial . Si es baixa al pis inferior es descobreix un bar de cocktails, el Confidential, amb seductors noms relacionats al món del cine.


- Bar Mut, un clàssic local de tapes a Barcelona, i predilecte entre homes de negocis i turistes. A més, també té un speakeasy a la part de darrera, el Mutis.


- Bocagrande, un curiós restaurant digne de la part més exclusiva de Hong Kong, mescla d'estil, i tocs de club londinenc. A part hi ha el Bocachica, la zona de bar, on a més s'hi fan vetllades de musica electrònica. Jet-setters i la gent més cool del moment, la companyia pot intimidar, quedeu avisats.


- Dry Martini, l'establiment més clàssic i més exclusiu de tots. A més, picant un boto secret podem entrar pel magatzem i anar al Speakeasy, un clandestí restaurant amb molt d'estil. Per anar lluir les millors vestimentes inspirant-nos en el mític Al Capone.

No hay comentarios:

Publicar un comentario