12/5/12

amb el bon temps...



Recordeu el fred que feia fa tan sols una setmana? Doncs ara ja no, ara ja fa aquella calor un xic odiosa que fa impossible concentrar als que han d'estudiar fins passat Sant Joan, però intentant ser positius, arriba el moment per gaudir dels exteriors i de les mànigues curtes. Una llista de propostes diverses inspirades amb el bon temps...

- Terrasses d'hotels, la senyorial del Casa Fuster, la musical del Pau Claris, les vistes de La Florida i el über fashion-minimal-jet setter W (Hotel Vela).

- La música canvia cada nit, el menjar no (excepte els dimecres de sardines), però aquí els reis indiscutibles són el mar, la posta de sol, els pins... una experiència inoblidable i molt més que recomanable, la caseta del migdia.

- provar el vermut clàssic venecià que ha triomfat als països germànics, l'Aperol. A Barcelona, al més que aclamat Le Cucine Mandarosso.

- I si voleu impressionar amb un cocktail encara per descobrir a terres catalanes (ara que estan tant de moda les cocteleries), feu un Mint Julep, beguda surenya refrescant per excel·lència. Com Don Draper.

- Un dels meus pastissos preferits, el Lemon Meringue Pie, el podreu descobrir al Meatpacking Bistro, al Delacrem i al Cornelia & Co.

- Una idea per un sopar diferent, reunir els amics i fer pizzes casolanes, algunes idees aquí. I proveu la nova moda, base de coliflor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario