18/5/12

Guia de Berlín, nit


No ens enganyem, Berlín pot tenir una gran diversitat de bars i restaurants per descobrir, milers de botigues vintage i alguns dels millors museus del món, però un dels màxims al·licients és el que ofereix al arribar la nit.

· Bars

- la Weserstrasse és EL carrer de les nits a Neukölln. Al principi hi trobareu el Fuchs und Elster, mig bar mig club improvisat, un xic més avall hi ha el Kuschlowski, un petit bar imprescindible al hivern, ja que tenen una petita llar de foc molt acollidora. Seguint uns minuts més enllà, un dels pioners al barri, amb una clàssica estètica desastrada l'Ä. Per acabar el preferit entre els modernos, el Tier, ple tota la nit.

- Das Hotel, al també nocturn barri de Kreuzberg hi trobem aquest bar que segueix l'estètica descuidada que Berlín ha fet tant famosa. Bar de poques llums i amb diferents espais.

- Mano, també a Kreuzberg, petit bar on s'hi fa música en directe i amb un ambient força romàntic.

- Diener, aquesta típica Kneipe (taberna) es promociona com l'únic vestigi del Berlín del Est autèntic. Per a conèixer l'estil original de la ciutat, abans que Berlín fos Berlín.


· Clubs, Discoteques

- Weekend, al costat de la cèntrica Alezanderplatz, i a l'últim pis d'un bloc d'oficines, el Weekend domina la ciutat. És un club de música electrònica amb un estil força minimal, ple de turistes escandinaus i de gent guapa. És quasi obligatori en els mesos d'estiu, ja que des de la terrassa es pot veure com surt el sol i il·lumina tota la ciutat, val la pena.

- Das Edelweiss, dintre del Görlitzer Park i en una antic edifici oficial l'Edelweiss fa de restaurant, de bar i de club nocturn. Més que una discoteca és un lloc per a gaudir de música en directe i de la companyia. Famoses són les seves nits de dimecres, quan s'organitza una jam session d'altíssima qualitat.

- Farbfernseher, ja bastant consolidat com al gran local alternatiu de música electronica. Compleix amb tots els elements típics de Kreuzberg, i aneu preparats per a fer cua!

- Soulcat, també a Kreuzberg hi trobem aquest local amb actuacions en directe cada nit, on es dona importància al soul, rock&roll, tot per fer-nos ballar fins a altes hores de la nit.


No hay comentarios:

Publicar un comentario