14/5/12

Guía de Berlín, links


Petites guies en les que trobarem l'últim local de moda i el racó més amagat, blogs personals amb fotografies de la ciutat, són les pàgines webs que us recomanem, emanen Berlín.

- Freunde von Freunden, la identitat berlinesa feta en pàgina web, a través dels retrats de diversos personatges que fan de la ciutat la destinació tan admirada.

- The Wednesday Chef, blog de cuina amb una secció dedicada a fer crítiques de restaurants de la ciutat. Per a descobrir petites joies absents a les guies.

- Exberliner, publicació en anglès dedicada a l'actualitat de la ciutat. Hi trobareu articles, esdeveniments, i recomanacions de tota mena.

- MostlyBerlin, senzill blog personal i amb bones fotografies, en el que l'autora comparteix les seves adreces preferides.

- SlowTravelBerlin, pràctic i modern portal que busca promoure un turisme més sincer i autòcton. Consells, recomanacions, crítiques, articles...

- Sandra Juto, excel·lent blog fotogràfic, força famós, d'una jove sueca resident a la ciutat. Retrat sincer i personal dels seus carrers, edificis, bars... Està preparant una guia que publicarà, esperada per tota la comunitat d'internautes.

- Überlin, blog també escrit per una expat, més modern i en format de guia.

- Berlin Reified, espai culinari on hi trobareu adreces de bars i restaurants però també mercats i botigues d'alimentació.

- Fathom, de nou un portal amb vocació de guia, fet per a un públic jove i modern. Perill de no poder triar per excés d'informació.

- StilinBerlin, blog d'streestyle en el que també hi trobareu entrevistes, tota una referència.

· com sempre no us perdeu el New York Times, UnlikeBerlin i Cee Cee (una newsletter en anglès a la que us heu de subscriure gratuïtament, l'última moda!)

No hay comentarios:

Publicar un comentario