13/5/12

Guia de Berlín, dormir


El mite berlinès no es pot entendre sense tenir en compte la diferència de preus amb altres grans urbs mundials. Efectivament, Berlín encara presumeix d'uns preus, en general, inferiors a la resta de grans destinacions turístiques, que també afecten l'allotjament.

A Redescobrint Tendències sempre us recomanem la via del lloguer d'apartaments. Però és que a Berlín és quasi obligatori, preus increïbles per apartaments ben localitzats, amplis i que ens faran sentir com a locals. Parlo per experiència (més que recomanable), si es busca bé, i depenent de les dates, es pot trobar pis per menys de 15 euros la nit per persona. Els trobareu a Airbnb, All Berlin Apartments i Home Away.

Tot i això si opteu per l'opció més clàssica us deixem algunes sugerències d'hostals i hotels a preus realistes.

- Pegasus Hostel, a l'ex-sovietic i monolític barri de Friedrichshain hi trobem un petit hostal-alberg, pràctic però acollidor i amb un jardí interior encantador.

- Singer 109, en una antiga fàbrica aquest hostal ofereix habitacions compartides, dobles i apartaments. Disseny funcional al estil germànic i localització força cèntrica i ben comunicat.

- East Seven Hostel, hostal amb habitacions comunes i privades, acollidor i molt ben valorat. El millor, el seu jardí i la seva localització a l'encantador però actiu barri de Prenzlauer Berg.

- Ostel, hotel per amants de l'estètica vintage i de l'antiga DDR. A Friedrichshain, per viure com en temps passats i apte per butxaques reduïdes.

- Hotel-Pension Funk, aquesta opció també és per aquells qui busquin sentir-se en una altre època,m però en aquest cas fem un viatge al Berlín de principis de segle XX. A l'elegant barri de Charlottenburg, molt ben situat, estètica carrinclona però senyorial.

- Myer's Hotel, tranquil hotel-boutique amb mobiliari clàssic i un jardí. En la part més tranquila de Prenzlauer Berg.


No hay comentarios:

Publicar un comentario