22/12/11

Especial Nadal!




Per aquestes festes si teniu ganes de fer quelcom diferent us donem dues propostes, per disfrutar amb amics o família, i en qualsevol moment de les festes. A redescobrint tendències ja és el segon any que ho hem fet, i sempre son tot un èxit! Trobareu totes les receptes a la nostra pàgina web de la setmana.

- Hannukah, la festivitat religiosa jueva que va començar el dia 20 i acabarà el dia 28. Una molt bona ocasió per a proposar un menú diferent però absent de gustos extremats. Es convertirà en part del vostre receptari. El menú clàssic conté Latkes amb compota de poma i crema agria, hummus, i de postres Rugelach (a la foto) o Sufganiyot.



- Brunch nadalenc: l'idea del brunch és la combinació d'un esmorzar i un dinar, i idoni per a disfrutar amb amics que no veiem tant durant l'any. És perfecte al llarg de tot l'any, però si hi afegim una mica de decoració es pot convertir en una petita festa amb molt esperit nadalenc. A més cadascú cuina i duu una cosa, és fàcil per tots i tothom hi participa.

En el nostre Brunch varem degustar truita de patates, blinis amb formatge cremós i salmó fumat, pastís de formatge, pastís de pinya i pastís de pastanaga. Per veure vam fer mimosas (conegut popularment com a aigua de Valencia, tot i que nosaltres hi varem afegir un xic de Cointreau en lloc de Vodka) i te negre.



No hay comentarios:

Publicar un comentario