13/12/11

Guia de Nova York, links




Avui us fem un recull de diferents pàgines web relacionades amb Nova York, des de diaris a actualitat, passant per blogs i fotografies, per respirar Nova York sense ser-hi.

- Si no sabeu la historia de la gran fotògrafa d'americà (descoberta fa només dos anys) busqueu-ho al Google, val la pena. Vivian Maier va fer moltíssimes fotografies d'un Nova York dels anys 60, un dels moments més daurats per la ciutat. Un retrat de la ciutat com cap altre.

- Nova York és una de les ciutats més creatives de tot el món. I la creativitat i qualitat lideraria té un nom, The New Yorker. Tota l'actualitat intel·lectual actual la trobareu aquí.

- Un blog força famós, el de From Me to You, un tumblr de fotografia dedicada a la moda, però on hi tenen lloc algunes de les fotos més espectaculars del Nova York actual.

- Possiblement el diari més influent de tot el món, i on a part de trobar-hi tota l'actualitat mundial hi trobareu la més rabiosa actualitat de la ciutat (en tots els àmbits). Però per ser més concrets, el diari va fer una mena de recull d'habitants comuns de la ciutat, One in 8 million, ningú famós, gent de totes les classes socials, de tots els barris, creences... però totes creen un mosaic únic, d'una ciutat única. Preciós.

- Un blog sobre Nova York fet des de Girona, amb tota la passió d'una enamorada. Molt personal, i on es va narrant aquesta connexió tan única que algunes persones tenen la sort de sentir, i que a sobre volen compartir. És la 5th con Bleecker st (per cert, una localització inventada, però digne per un blog tan especial).

- Si esteu planejant una visita a la ciutat i voleu una guia imprescindible sobre la ciutat, no us podeu deixar New York Magazine, com el seu nom ens deixa entendre, és el paradís novaiorquès a Internet.

- NYC Grid és una pàgina web amb fotografies de la ciutat. El fotògraf escull un carrer, emblemàtic o no, i en capta l'essència. Més realista, impossible.

- I la segona guia de tot amant de Nova York, Time Out New York, informació pels novaiorquesos al nostre abast, ideal per fugir de les turistades i viure la experiència real.

- Finalment per veure l'estil de Nova York dues pagines webs imprescindibles, The Selby (mirar al costat esquerre on posa Brooklyn i Manhattan) i The Sartorialist.

No hay comentarios:

Publicar un comentario