9/12/11

Guia de Nova York, menjar (1)


En el post d'avui els "snacks" son els protagonistes. Revisant els clàssics americans, alguns amb presencia a Barcelona, d'altres només degustables a Nova York, hem seleccionat els millors dels millors. Des de pastissos, galetes, sandvitxos, donuts... petits plaers que s'han de consumir amb moderació però que ja son emblemes culinaris de Nova York. No us els podeu perdre!


- El millor Carrot Cake a Lloyd's Carrot Cake, al barri de Riverdale (la part exclusiva i històrica del Bronx)


- El gran clàssic americà, el millor Apple Pie al modern Four&Twenty Blackbirds, al barri de Gowanus a Brooklyn.



- Si Nova York fos pastís seria un New York Cheesecake, a Two Little Red Hens, al barri del Upper East Side, on també hi trobareu els que molts consideren els millors Cupcakes de la ciutat.



- Els millors Donuts de la ciutat, de tots els gustos possibles els trobem a l'efervescent Lower East Side, al Doughnut Plant.



- Nova York també és famosa pels seus "sandwiches", i el més icònic és el Pastrami, el podreu degustar a Eisenberg's Sandwiches, a Flatiron District, envoltat d'oficinistes.



- La combinació d'una bona tassa de cafè amb la millor galeta de xocolata és un petit plaer perfecte per una pausa, si estem al Greenwich Village no us podeu perdre Roasting Plant.



En els pròxims dies us donarem adreces per a disfrutar de la cuina novaiorquesa, des del més autèntic Dim Sun a la millor pizza o al Brunch de moda, estigueu atents!

No hay comentarios:

Publicar un comentario