7/12/11

Guia de Nova York, arribar


(somiar és gratis)


Comencem el nostre contingut especial dedicat a la ciutat de Nova York, que durarà fins el dijous 15 de desembre, amb la informació més essencial: com arribar al destí.


Si volar et crea atacs d'angoixa i no et pots permetre anar amb el Queen Mary des de Southampton, et serà impossible trepitjar Nova York. Els vols no son barats, però tampoc son prohibitius! Així que amb paciència i temps segur que trobarem el vol adequat. Per tal d'evitar els vols directes (els més cars), un consell és mirar els vols des de ciutats europees com Frankfurt, Londres, Zuric, París... grans aeroports amb més amplia connexió i ofertes. Tot i això no vol dir que haguem de mirar els preus dels vols des de Barcelona, les ofertes sempre poden aparèixer. Una altra opció es volar fins a Chicago des de Barcelona amb Pakistan Airlines, amb uns preus molt competitius, i d'allà agafar un vol regional.

Si voleu fer combinacions amb altres ciutats dels Estats Units, a més de les companyies aèries regionals cal recordar que podem anar per carretera amb Greyhound o bé amb tren amb els mítics Amtrak.

No hay comentarios:

Publicar un comentario