8/12/11

Guia de Nova York, dormir


Dormir, com tot a Nova York, és car i no és un secret. A l'hora de buscar un lloc on dormir, molts dels que visiten la ciutat no volen veure més enllà del que veiem a les pel·lícules, Manhattan, la zona més cara. Així que si viatgeu amb un pressupost reduït cal considerar la resta de Nova York quan busquem allotjament. En part ens pot oferir una sensació més autèntica i local. Tenint en compte aquesta última consideració, us recomano fervorosament evitar els hotels en el centre de Manhattan, no només son cars sinó que estarem en el Nova York pels turistes, el més poblat, estressant i en part poc agraït visualment. El que sí que heu de prioritzar és que estigueu prop d'una parada de metro, així podreu disfrutar de les atraccions turístiques a uns minuts sota terra i al mateix temps de l'encant del vostre barri.

Hotels
- Els albergs escassegen a Manhattan, però hi ha un parell d'opcions força populars, el YMCA, a l'Upper West Side i amb algunes habitacions amb vistes a Central Park, i l'alberg de Hostelling International, també al UWS.

- The Harlem Flophouse és una opció única a la ciutat, i ideal per amants del jazz. Només tenen 4 habitacions, i dos banys que es comparteixen, tot en una casa amb més de 130 anys d'història, i tots els detalls originals intactes. Harlem en estat pur.

- El Cosmopolitan Hotel compleix les regles d'hotel estàndard amb un disseny sobri però elegant. Les habitacions van des d'uns 100 dollars la nit, força inusual tenint en compte que es troba a l'exclusiu, però artístic, barri de Tribeca.

- Si sou fans de la nostàlgia marinera, el Jane Hotel és la vostre opció. Renovat l'any passat ja s'ha convertit en tot un símbol en l'encantador barri del West Village, i el seu bar és molt famós entre els manhattanites. El Jane és tota una experiència, amb unes habitacions una mica claustrofòbiques ja que imiten les d'un vaixell d'època. El seus preus són la millor expressió del cheap&chic.

- Ja amb uns preus més elevats trobem tot un referent, l'ACE hotel. Disseny acollidor però marcant les últimes tendències i clients hipsters vinguts de tot el món.

- Per acabar, l'opció pels més afortunats, l'exclusiu Greenwich Hotel, amb el seu disseny amb tocs anglesos però sense oblidar l'influencia de l'emblemàtic barri on es troba, el Greenwich Village.







Apartaments

És la opció més recomanable, i la que surt més bé de preu. Poder sentir-se ciutadà de Nova York per uns dies és el luxe més gran. Tot i que oficialment és il·legal llogar apartaments, cases o habitacions a Nova York, ningú para els peus a les nombroses empreses que ens ofereixen aquests servies. Les més ben valorades, segures i diverses són Airbnb i HomeAway, on i podreu trobar des d'un loft al SoHo, a un piset amb llar de foc al West Village.

No hay comentarios:

Publicar un comentario