14/12/11

Guia de Nova York, viure (2)

Avui fem el segon post dedicat a cases i apartament en venta a Nova York. En aquest cas apugem encara més els preus, tot i això cal tenir en compte que el preu mitjà dels pisos a Nova York passa els 2,5000,000$! Per admirar, somiar o indignar-se:

- 60 Gramercy Park North, 1,395,000 $

Gramercy Park és un petit barri històric al centre de Manhattan que rep el nom de l'únic jardí privat a la ciutat, el Gramercy Park. A aquest parc només hi tenen accés els veïns dels edificis que l'envolten, així que és una de les zones més desitjades de tota la ciutat. Aquest pis tan elegant però senzill té tots els detalls típics d'un pre-war, amb porter i gimnàs inclòs (per aquests serveis es paga un extra de 2,000 dollars al mes, i és el preu normal a Nova York).

Adient per: Una família ideal, d'aquelles de pel·lícula de Nadal, formada per una parella que des dels 16 anys que estan junts. Tenen una gosseta repel·lent i el seu pis ha sortit publicat a Architectural Digest i Homes&Gardens.




- 1192 Park Avenue, 2,950,000 $

Típic pis de Park Avenue, a un preu força raonable tenint en compte l'adreça. Al exclusiu barri de Carnegie Hill, trobem aquest pis amb, també, el típic plànol d'un pis antic de la zona: Cuina petita, al costat l'habitació de la criada, menjador separat, saló amb llar de foc, llibreria i dos habitacions més aviat petites.

Adient per: La noia que vivia en aquest pis, ara s'ha casat i no es mou del barri, és clar! L'habitació de la criada és per la Au Pair francesa i que cuida els dos nens que tenen. Està en procés la compra d'una casa a Southampton de 4 habitacions, piscina i pista de tenis que els hi costarà més que el pis de Manhattan.



- 70 Grand Street, 3,495,000$

Loft al exclusiu barri del SoHo, que ha posat a la venta l'artista contemporània Marina Abramovic. Un pis de senzilles línies, obert i que servia d'estudi per a l'artista. L'art va viure aquí, literalment perquè ella és el seu propi llenç.

Adient per: fotògraf europeu que busca refugi a Nova York. L'utilitzarà bàsicament per fer festes i comentar constantment la gràcia de l'anterior propietari.



- 781 Fifth Avenue, 5,500,000$













La gràcia d'aquest pis recau exclusivament en la seva localització, en el mític The Sherry Netherland, un hotel just davant del Central Park. L'edifici, una pura joia arquitectònica va transformar algunes de les seves parts en apartaments, i aquest n'és un. I les vistes son el que es paga. A sobre té un petit balcó, on pendre un cafe de bon matí i veure passar les estacions en el parc més famós de tot el món.

Adient per: un multimillonari enamorat de Nova York, segurament un nou-multimillonari, un escriptor, cantant, empresari...

- 70 Willow Street, 13,995,000$

Per acabar una casa totalment única. En el nou West Village, Brooklyn Heights, una peça de història, una casa construïda l'any 1839, i que a sobre fou propietat del famós escriptor Truman Capote (a qui la ciutat de Nova York li deu molt gràcies a la fama de Breakfast at Tiffany's). És una peça única, pel color de la seva façana, perquè l'interior està intacte i perquè és una de les cases més antigues a tota la ciutat. Realment un tros d'història tant arquitectònica com literària.

 
Adient per: una persona molt afortunada, esperem que no sigui un comprador excèntric del Golf que li vulgui regalar a la seva dona, enamorada de la pel·lícula basada en el seu llibre.







 (no he volgut anar més enllà, per no ofendre amb les xifres astronòmiques que molts pisos poden arribar a demanar, només us dic que no en son pocs)

No hay comentarios:

Publicar un comentario